cursor


Profile Cursors

Qui som?

QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes al nostre blog anomenat un petit món.

Per començar ens presentarem les membres del grup: som quatre noies estudiants d'Educació Infantil de la URV i ens diem: Elisabet García, Núria Gàlvez, Sara Laínez i Anna Llauradó.



Hem creat aquest blog per a donar informació als educadors i futurs educadors sobre els diferents programes didàctics que podeu trobar a la red per a treballar amb nens i nenes.



Esperem que us sigui de gran ajuda i que a partir de les enquestes, textos i el xat ens pogueu donar la vostra opinió i fer-nos arribar les preguntes que tingueu sobre qualsevol dels temes que tractem, amb molt de gust us respondrem!

martes, 19 de octubre de 2010

AUDACITY


Volem grabar algun so que ens sembla divertit o interessant? Hem de grabar una entrevista? Volem fer un montatge amb un so i música de fons? Doncs podem fer servir l’Audacity!
Audacity és un programa de software editor de sons. Normalment s’utilitza per la grabació de sons, com entrevistes o instruments de música. Posteriorment, es pot utilitzar Audacity per combinar aquests sons i editar-los per la creació de documentals, música, etc.
 
...i per que es pot fer servir?
-Per gravar: es pot gravar sons en directe utilitzant un microfon, digitalitzar gravacions de cistes de caset, discs de vinil o minidisc.
-Per importar i exportar: es pot importar arxius de sons, editar-los i combinar-los amb altres arxius o noves gravacions. I es pot exportar les gravacions en varis formats de so.
-Per editar: es pot editar qualsevol so, es poden barrejar i disoldre el sons.
-Per crear efectes: es pot eliminar sorolls, posar eco, canbiar de to sense alterar el temps,etc.
-Per canviar la qualitat del so.
-Per afegir complements.


Per saber com es fa servir amb més claredat, ja que diuen que més val una imatge que mil paraules, us deixem aquest vídeo perquè sabeu com fer-lo servir:


UN PETIT MÓN OPINA:
Audacity és un programa útil si has de treballar amb música, sons o veus. L'ús didàctic que li podem donar pot ser gravar sons per treballar a classe, o gravar les veus dels nens, i després editar-les i poder fer una composició. També podem editar alguna cançó, ajuntar-ne més d'una o altres opcions que ens ofereix. Quines altres propostes didàctiques afegirieu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario