cursor


Profile Cursors

Qui som?

QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes al nostre blog anomenat un petit món.

Per començar ens presentarem les membres del grup: som quatre noies estudiants d'Educació Infantil de la URV i ens diem: Elisabet García, Núria Gàlvez, Sara Laínez i Anna Llauradó.



Hem creat aquest blog per a donar informació als educadors i futurs educadors sobre els diferents programes didàctics que podeu trobar a la red per a treballar amb nens i nenes.



Esperem que us sigui de gran ajuda i que a partir de les enquestes, textos i el xat ens pogueu donar la vostra opinió i fer-nos arribar les preguntes que tingueu sobre qualsevol dels temes que tractem, amb molt de gust us respondrem!

martes, 26 de octubre de 2010

CÒMIC SOBRE L'EDUCACIÓ


Aquí us deixem una foto que hem trobat per internet. Nosaltres opinem que en aquesta es refelxen totes les habiltiats que ha de demostrar un educador/a en la seva feina, fins i tot més. Podriem dir també que els educadors/es no han de fer un paper de mare si no que han d’acompanyar als nens/es en el seu camí educatiu. Què en penseu? Esperem que reflexioneu sobre aquesta i ens comuniqueu la vostra opinió.
Moltes gràcies.

6 comentarios:

  1. Hola petit món!

    Aquesta entrada que heu fet és molt bona a la vegada k sencilla!És un reflexe de la realitat dels mestres, fan de tot i per tot per tal de que una petita persona aprengui millor i entengui continguts i fets quotidians esencials per evolucionar correctament.

    Us desitjooo bon blog!!!

    anirem veient-nos per aqui!!!!
    ciaooo

    ResponderEliminar
  2. Benvulguts Núvols de colors!!

    Moltes gràcies per deixar el vostre comentari us ànimem a continua visitant-nos.

    Atentament un petit món

    ResponderEliminar
  3. Holees!

    Aquesta entrada ens ha fet molta gràcia. Reflexa perfectament tots els papers que fan els professors i que haurem de fer nosaltres en un futur pròxim.

    Sobre la vostra pregunta de si hem de fer de pares o mares, nosaltres creiem que no, encara que es inevitable fer-ho, ja que els agafes carinyo, els sents com un fill/a teu/va i si a més els pares passen d'ell, acabes fent el paper de mare.
    Res mes, continuarem visitant-vos!

    Tu la llevas!!

    ResponderEliminar
  4. Hola Wapes!!

    Moltes gràcies per deixar el vostre comentari!!

    ResponderEliminar
  5. Moltes persones creuen que ser mestre només es basa en transmetre coneixements. Això és fals, ja que aquesta no és la única acció del mestre. Avegades han de fer de petits investigadors per saber que li passa al nen, altres han de fer de metges a escala petita per tal de curar alguna ferida, altres de psicolegs i ajudar al nen quan necessita l'opinió d'altres per afrontar un problema.
    Com a futur mestre, dir que no ens podem implicar al 100% amb un nen, ja que la familia també forma part i es responsable de l'alumne. Per tant, els mestres podem guiar als nens, pero no fer de 'mamas i papas'
    En resum, per ser mestre s'ha de saber una mica de tot.

    ResponderEliminar
  6. Hola Georgina!!

    Per començar agraïrte la teva participació en el nostre vlog!
    Estem d'acord amb el que dius però avui en dia els mestres fan de tot encara que no sigui la seva feina. Per la nostra part dir que els pares s'hauries d'involucra molt més en la tasca d'educar el seu fill.

    Atentament un petit món

    ResponderEliminar