cursor


Profile Cursors

Qui som?

QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes al nostre blog anomenat un petit món.

Per començar ens presentarem les membres del grup: som quatre noies estudiants d'Educació Infantil de la URV i ens diem: Elisabet García, Núria Gàlvez, Sara Laínez i Anna Llauradó.



Hem creat aquest blog per a donar informació als educadors i futurs educadors sobre els diferents programes didàctics que podeu trobar a la red per a treballar amb nens i nenes.



Esperem que us sigui de gran ajuda i que a partir de les enquestes, textos i el xat ens pogueu donar la vostra opinió i fer-nos arribar les preguntes que tingueu sobre qualsevol dels temes que tractem, amb molt de gust us respondrem!

martes, 19 de octubre de 2010

PROJECTE 1X1

En que consisteix?
Cada alumne disposarà d’un ordinador portàtil i l’aula estarà equipada amb una pissarra digital interactiva (PDI) d’aquesta manera les classes passaran a ser de format analògic (llibre de text en paper) a format digital (llibre de text digital) això provocarà una nova metodologia i nous processos d’ensenyança en les aules.

Quina finalitat té?
Aquest Projecte té la finalitat d’ integrar les noves tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) en els centres educatius.

Qui pagarà els ordinadors de l’alumnat?
El Departament d’Educació ofereix una dotació econòmica per a cofinançar la compra dels recursos educatius que el centres determinin per part de les famílies. En els dos primers anys del projecte, aquest cofinançament ha estat de 30 euros per a cada alumne i alumna.



Per més informació entra aquí.

UN PETIT MÓN OPINA:

Creiem que s'haurien de respectar les opinions dels nens i nenes que no els hi agraden els ordinadors ja que el projecte 1x1 s'imposa en tots els centres educatius com una millora educativa. 
Molts pares, mare i mestres es queixen de les hores que es passen els nens davant de la televisió però ara a classe també estaran moltes hores davant d'un ordinador. Quantes hores es passarant els nens i nenes davant d'un ordinador o d'una televisió? Aixó tindrà afectes negatius en la vista dels infants?

1 comentario:

  1. Crec que aquesta metodologia nova fa que els nens treballin més motivats i estiguin més interessats per l'estudi i s'involucren més a l'hora de treballar. També penso que facilita la tasca dels professors a l'hora d'interactuar amb els nens i treballar amb aquest.
    Per concluir puc dir que si que passen masa hora davant l'ordinador, ja que fa que la vista és cansi més i necessiten més pronte ulleres.

    ResponderEliminar