cursor


Profile Cursors

Qui som?

QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes al nostre blog anomenat un petit món.

Per començar ens presentarem les membres del grup: som quatre noies estudiants d'Educació Infantil de la URV i ens diem: Elisabet García, Núria Gàlvez, Sara Laínez i Anna Llauradó.



Hem creat aquest blog per a donar informació als educadors i futurs educadors sobre els diferents programes didàctics que podeu trobar a la red per a treballar amb nens i nenes.



Esperem que us sigui de gran ajuda i que a partir de les enquestes, textos i el xat ens pogueu donar la vostra opinió i fer-nos arribar les preguntes que tingueu sobre qualsevol dels temes que tractem, amb molt de gust us respondrem!

martes, 19 de octubre de 2010

HOT POTATOES

Què és?
Hot Potatoes està format per diferents programes que permeten la creació d’exercicis autocorrectius de forma gratuita, combinant a la vegada texts, imatges i so. L’ús d’aquesta eina es gratuit tant per a particulats com per a institucions educatives (sempre i quant siguin sense ànim de lucre) l’única  condició és que aquests exercicis o materials que es crein a partir d’aquesta eina informàtica, siguin penjats i es distribuieixin a través de la WWW.
Aquesta eina ens permet realitzar les activitats tant si tenim connexió a internet o no.
 
Quí el va crear?
Aquest va ser creat i publicat per la Victoria University i Half-Baked Software.

On el podem trobar?
Aquesta és la pàgina oficial del programa.
Per a tal de poder fer servir el programa és necessari registrar-te com a úsuari. Entra i podràs accedir a totes les seves possibilitats.


Video on expliquen el funcionament!


UN PETIT MÓN OPINA:
Aquesta eina educativa ofereix de cara al professor la possibilitat de construir molts activitats diverses, però aquest sabrà convinar-les amb les activitats grupals fora de l'espai virtual?

No hay comentarios:

Publicar un comentario