cursor


Profile Cursors

Qui som?

QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes al nostre blog anomenat un petit món.

Per començar ens presentarem les membres del grup: som quatre noies estudiants d'Educació Infantil de la URV i ens diem: Elisabet García, Núria Gàlvez, Sara Laínez i Anna Llauradó.



Hem creat aquest blog per a donar informació als educadors i futurs educadors sobre els diferents programes didàctics que podeu trobar a la red per a treballar amb nens i nenes.



Esperem que us sigui de gran ajuda i que a partir de les enquestes, textos i el xat ens pogueu donar la vostra opinió i fer-nos arribar les preguntes que tingueu sobre qualsevol dels temes que tractem, amb molt de gust us respondrem!

miércoles, 27 de octubre de 2010

QUÈ ÉS EL QUE MÉS ENS AGRADA PER LA CASTANYADA?

Doncs si! ELS PANALLETS!

Aquí us deixem la recepta dels panallets en video per a que els pugueu fer



També us deixem un video força graciós d'uns nens a l'escola cantant una cançó sobre els panallets, l'havieu sentit?


Animeu-vos a fer-los a casa!

2 comentarios:

  1. Ei, us heu currat la pàgina, el disseny ens ha agradat molt i tot el que poseu es molt interessant, tant que necessitem estona per anar llegint tot el material que ens mostreu...moltes gràcies per afegir-nos i fem el mateix,us llegim..
    Salutacions ;)

    ResponderEliminar
  2. Gracies per la vostra visita, estem orgulloses que us agradi el nostre blog i espero que us sigui útil la informació que pengem! Un altre vegada, gracies per visitar-nos! Salutacions!!

    ResponderEliminar