cursor


Profile Cursors

Qui som?

QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes al nostre blog anomenat un petit món.

Per començar ens presentarem les membres del grup: som quatre noies estudiants d'Educació Infantil de la URV i ens diem: Elisabet García, Núria Gàlvez, Sara Laínez i Anna Llauradó.



Hem creat aquest blog per a donar informació als educadors i futurs educadors sobre els diferents programes didàctics que podeu trobar a la red per a treballar amb nens i nenes.



Esperem que us sigui de gran ajuda i que a partir de les enquestes, textos i el xat ens pogueu donar la vostra opinió i fer-nos arribar les preguntes que tingueu sobre qualsevol dels temes que tractem, amb molt de gust us respondrem!

martes, 19 de octubre de 2010

LA PRESTATGERIA


Les escoles es modernitzen utilitzant les noves tecnologies.
La Prestatgeria digital de la XTEC és un recurs educatiu digital ofert els centres docents i altres entitats relacionades amb la docència i el Departament d'Educació poden crear llibres virtuals amb continguts diversos i amb diferents finalitats amb l'alumnat de manera senzilla,còmoda i gratuïta.

Aquest programa digital permet crear llibres nous i ampliar continguts. Els continguts es troben molt ben estructurats per capítols segons la temàtica i per facilitar la buscada trobem un índex que es va renovant a mida que anem posant informació nova.

Totes les persones poden participar si disposen d’un compte de correu XTEC i per tan podran entrar i afegir continguts als llibres. Els administradors, és a dir, els creadors dels llibres digitals, decidiran si accepten publica els canvis proposats o no.
Els administradors seran els responsables del contingut educatiu dels llibres digitals.
Per més informació feu clic.




UN PETIT MÓN OPINA:

Nosaltres critiquem que cada escola utilitzara un continguts semblants però a la vegada diferents ja que els continguts són creats per administradors diferents però apart de l'administrador els continguts no haurien de ser revisats per algu més?

No hay comentarios:

Publicar un comentario